Ρολά ασφαλείας με μάτι

Διαχρονικά διχτυωτά προφίλ για ρολά ασφαλείας, σε διαστάσεις μικρού, μεσαίου, μεγάλου ρόμβου. Παρέχει τη μεγαλύτερη ορατότητα βιτρίνας από όλα τα προφίλ ρολών ασφαλείας και διατίθεται σε όλες τις αποχρώσεις ηλεκτροστατικής βαφής.

To ρολό τυλίγεται σε γαλβανιζέ ενισχυμένο άξονα ανάλογης διαμέτρου και περιστρέφεται πάνω σε ειδικά τύμπανα γαλβανισμένης λαμαρίνας, τα οποία στο εσωτερικό τους φέρουν ειδικό στεφάνι από τεφλόν, η οποία δε φθείρει τον άξονα και προσφέρει αθόρυβη λειτουργία.

Αποτελούνται από μασίφ σίδηρο μαύρο ή γαλβανιζέ στρόγγυλης διατομής Φ8. Μετά από ειδική διαμόρφωση σε πρέσα, η βέργα παίρνει την τελική της μορφή και ενώνεται με τις υπόλοιπες με μεταλλικούς συνδετήρες.

Στο επάνω και κάτω μέρος του πλέγματος τοποθετούνται δυο κλειστά φύλλα για να γίνει πιο ανθεκτικό και να τοποθετηθεί το χερούλι και οι κλειδαριές. Το ρολό κινείται σε στραντζαριστούς γαλβανιζέ οδηγούς σχήματος Π.

Στο κάτω μέρος του ρολού τοποθετηθείται ειδικό προφίλ (κατωκάσι) από μαλακό λάστιχο, το οποίο εξισορροπεί τις τυχόν ανωμαλίες του εδάφους, πάχους 1,5mm για επιπλέον ενίσχυση του προφίλ.

Το ρολό λειτουργεί ηλεκτροκίνητα ή χειροκίκητα. Γίνεται χρήση μονοφασικού ισχυρού κινητήρα, και η λειτουργία γίνεται με τηλεχειρισμό ή μπουτόν. Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος γίνεται χρήση του απασφαλιστή που βρίσκεται εσωτερικά η εξωτερικά του χώρου.

Ρολό ασφαλείας με μάτιΡολό ασφαλείας με μάτι

MG ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ Μουρατίδης Γεώργιος

Έκθεση συστημάτων κουφωμάτων Ξηροκρήνης: Αγ. Πάντων 77, Ξηροκρήνη, Θεσσαλονίκη, Τηλέφωνο: 2310 223344
Εργοστάσιο: 10ο χλμ. Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Κιλκίς, Τηλέφωνο: 6944 271552

E-mail: info@mg-koufomata.gr