Γκαραζόπορτες σε απομίμιση ξύλου

Η γκαραζόπορτα κατασκευάζεται από δυο φύλλα γαλβανισμένης ατσαλολαμαρίνας, πάχους 0,6mm ή 0,8mm σε διαμόρφωση τύπου σάντουιτς, με γέμιση πολυουρεθάνης υψηλής συμπίεσης, για αντοχή και στιβαρότητα. Η πρώτη ύλη κατασκευής του προφίλ είναι προβαμμένη σε απομίμηση ξύλου και προσφέρεται σε δυο μοναδικές αποχρώσεις σκούρου και ανοιχτού ξύλου με νερά.

To ρολό τυλίγεται σε γαλβανιζέ ενισχυμένο άξονα ανάλογης διαμέτρου και περιστρέφεται πάνω σε ειδικά τύμπανα γαλβανισμένης λαμαρίνας, τα οποία στο εσωτερικό τους φέρουν ειδικό στεφάνι από τεφλόν, η οποία δε φθείρει τον άξονα και προσφέρει αθόρυβη λειτουργία.

Κάθε δεύτερη λωρίδα προφίλ, έχει στα δύο άκρα ειδικές νάιλον θήκες (πώματα), οι οποίες εμποδίζουν τις πλάγιες μετατοπίσεις του προφίλ και λειτουργούν σαν ολισθητήρες μέσα στις πλευρικές οδηγητικές ράγες του ρολού. Με αυτόν τον τρόπο δεν απαιτείται γρασάρισμα των οδηγών.

Το ρολό κινείται μέσα σε κανάλια (οδηγούς), διατομής «Ω» βάθους 7cm.

Στο κάτω μέρος του ρολού τοποθετηθείται ειδικό προφίλ (κατωκάσι) από μαλακό λάστιχο, το οποίο εξισορροπεί τις τυχόν ανωμαλίες του εδάφους, πάχους 1,5mm για επιπλέον ενίσχυση του προφίλ.

Η γκαραζόπορτα λειτουργεί ηλεκτροκίνητα ή χειροκίκητα. Γίνεται χρήση μονοφασικού ισχυρού κινητήρα, και η λειτουργία γίνεται με τηλεχειρισμό ή μπουτόν. Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος γίνεται χρήση του απασφαλιστή που βρίσκεται εσωτερικά  η εξωτερικά του χώρου.

Γκαραζόπορτα σε απομίμιση ξύλουΓκαραζόπορτα σε απομίμιση ξύλουΓκαραζόπορτα σε απομίμιση ξύλου

MG ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ Μουρατίδης Γεώργιος

Έκθεση συστημάτων κουφωμάτων Ξηροκρήνης: Αγ. Πάντων 77, Ξηροκρήνη, Θεσσαλονίκη, Τηλέφωνο: 2310 223344
Εργοστάσιο: 10ο χλμ. Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Κιλκίς, Τηλέφωνο: 6944 271552

E-mail: info@mg-koufomata.gr