Πρεσσαριστές πόρτες κύριας εισόδου

Τα πρεσσαριστά panels είναι ο απόλυτος συνδυασμός μοντέρνου και κλασσικού χαρακτήρα με μια τεράστια ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων να τα συνοδεύει.

Αποτελούνται από κατάλληλα διαμορφωμένα πρεσσαριστά φύλλα αλουμινίου στο εξωτερικό τους μέρος και από ειδικό θερμοηχομονωτικό υλικό υψηλής πυκνότητας εσωτερικά. Η αποτύπωση του σχεδίου γίνεται με πρωτοποριακή μέθοδο δημιουργώντας πρεσσαριστή κορνίζα προς τα έξω για καλύτερο αισθητικό και ποιοτικό αποτέλεσμα.

Διαθέτουν επίσης διπλά τζάμια που στο εσωτερικό τους υπάρχει δυνατότητα επιλογής καϊτιών σε χρώματα όρο, λευκό και inox, κρύσταλλα βιτρώ ή ασφάλειες αλουμινίου. Η αντικατάσταση των τζαμιών , όταν χρειαστεί, είναι πολύ εύκολη χάρη ειδικό λάστιχο που τοποθετείται από την εσωτερική πλευρά.

Τα πρεσσαριστά panels διακρίνονται για τη μεγάλη ποικιλία των σχεδίων τους και διατίθενται σε όλα τα χρώματα ηλεκτροστατικής βαφής καθώς και σε χρώματα απόχρωσης ξύλου καλύπτοντας κάθε αισθητική απαίτηση.

  • Μοντέρνος και κλασσικός χαρακτήρας
  • Τεράστια γκάμα σχεδίων και διπλών κρυστάλλων
  • Διπλά κρύσταλλα με καϊτια χρώματος όρο, λευκά & inox
  • Ποικιλία χρωματικών επιλογών Ral και χρωμάτων απόχρωσης ξύλου
  • Μέγιστη αντοχή στον χρόνο και στις καιρικές συνθήκες

Πρεσσαριστή πόρτα κύριας εισόδουΠρεσσαριστή πόρτα κύριας εισόδουΠρεσσαριστή πόρτα κύριας εισόδουΠρεσσαριστή πόρτα κύριας εισόδουΠρεσσαριστή πόρτα κύριας εισόδουΠρεσσαριστή πόρτα κύριας εισόδουΠρεσσαριστή πόρτα κύριας εισόδουΠρεσσαριστή πόρτα κύριας εισόδουΠρεσσαριστή πόρτα κύριας εισόδου

MG ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ Μουρατίδης Γεώργιος

Έκθεση συστημάτων κουφωμάτων Ξηροκρήνης: Αγ. Πάντων 77, Ξηροκρήνη, Θεσσαλονίκη, Τηλέφωνο: 2310 223344
Εργοστάσιο: 10ο χλμ. Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Κιλκίς, Τηλέφωνο: 6944 271552

E-mail: info@mg-koufomata.gr