Κουφώματα αλουμινίου

Στην καθημερινότητα της ζωής μας, αλληλεπιδρούμε με τον έξω κόσμο μέσα από μία πόρτα ή ένα παράθυρο. Τα κουφώματα αλουμινίου πρέπει να αφήνουν το φως και τον ήλιο να μπαίνει στο κτίριο ενώ ταυτόχρονα θα διατηρούν την κατασκευή απομονωμένη από τα στοιχεία της φύσης. Επίσης, θα πρέπει να είναι ανθεκτικά ώστε να εξασφαλίζεται μακροχρόνια λειτουργικότητα με ελάχιστη χρήση ορατών πλαισίων.

Τα κουφώματα αλουμινίου που κατασκευάζουμε προσφέρουν πολυάριθμες λύσεις για την υλοποίηση σχεδόν κάθε οικιστικής ή επαγγελματικής εφαρμογής. Παραδείγματα είναι τα ανοιγόμενα κουφώματα αλουμινίου, τα μονόφυλλα και δίφυλλα κουφώματα αλουμινίου με μηχανισμούς ανάκλησης, τα συρόμενα κουφώματα αλουμινίου, τα σταθερά κουφώματα αλουμινίου, τα περιστροφικά κουφώματα αλουμινίου, οι πόρτες αλουμινίου σαλούν, τα μεγάλα συρόμενα κουφώματα αλουμινίου με ανύψωση κατά τη λειτουργία για διευκόλυνση της κύλισης, τα κουφώματα αλουμινίου για την κατασκευή κυρίων εισόδων και πολλά ακόμα.

Σε μία εποχή όπου το αισθητικό αποτέλεσμα έχει ιδιαίτερη σημασία στη σύγχρονη αρχιτεκτονική, εμείς σας προσφέρουμε μία ευρεία συλλογή προφίλ αλουμινίου σε ίσια και πομπέ γραμμή προκειμένου να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της παραδοσιακής αλλά και σύγχρονης αρχιτεκτονικής, δίνοντας έτσι στο χρήστη τη δυνατότητα να επιλέξει το σύστημα που προτιμά.

Η διατήρηση της ενέργειας αποτελεί θεμελιώδη απαίτηση στο σχεδιασμό της νέας γενιάς κουφωμάτων αλουμινίου με υψηλή ενεργειακή απόδοση. Χωρίς να επηρεαστεί αρνητικά η λειτουργικότητα, η αισθητική εμφάνιση και η μακροχρόνια διάρκεια ζωής, όλα αυτά τα χαρακτηριστικά πρέπει να ενσωματωθούν σε κουφώματα αλουμινίου που προσφέρουν βελτιωμένη θερμομόνωση, ηχομόνωση, αντοχή σε ανεμοπίεση και υδατοστεγανότητα.

MG ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ Μουρατίδης Γεώργιος

Έκθεση συστημάτων κουφωμάτων Ξηροκρήνης: Αγ. Πάντων 77, Ξηροκρήνη, Θεσσαλονίκη, Τηλέφωνο: 2310 223344
Εργοστάσιο: 10ο χλμ. Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Κιλκίς, Τηλέφωνο: 6944 271552

E-mail: info@mg-koufomata.gr