Πάνελ αλουμινίου

Με όπλο την πολυετή εμπειρία, την εξειδικευμένη γνώση και τον σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό μας, έχουμε στη διάθεσή μας και σας προσφέρουμε μία πληθώρα από πάνελ τα οποία διαθέτουν εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και μοντέλα πέρα από τα συνηθισμένα.

Σχεδιασμένα με γνώμονα την απλότητα, πλαισιωμένα με σύγχρονη αρχιτεκτονική χαρακτηρίζονται από την υψηλή αισθητική και την εντυπωσιακή τους εμφάνιση. Κυρίαρχο χαρακτηριστικό των πάνελ είναι η εξοικονόμηση ενέργειας που παρέχουν λόγω του εξαιρετικού συντελεστή θερμικής αγωγιμότητας του πάνελ και των τζαμιών.

Πάνελ αλουμινίουΠάνελ αλουμινίουΠάνελ αλουμινίουΠάνελ αλουμινίουΠάνελ αλουμινίουΠάνελ αλουμινίουΠάνελ αλουμινίουΠάνελ αλουμινίουΠάνελ αλουμινίουΠάνελ αλουμινίουΠάνελ αλουμινίουΠάνελ αλουμινίουΠάνελ αλουμινίουΠάνελ αλουμινίουΠάνελ αλουμινίουΠάνελ αλουμινίουΠάνελ αλουμινίουΠάνελ αλουμινίουΠάνελ αλουμινίουΠάνελ αλουμινίουΠάνελ αλουμινίουΠάνελ αλουμινίουΠάνελ αλουμινίουΠάνελ αλουμινίουΠάνελ αλουμινίουΠάνελ αλουμινίουΠάνελ αλουμινίουΠάνελ αλουμινίουΠάνελ αλουμινίουΠάνελ αλουμινίουΠάνελ αλουμινίουΠάνελ αλουμινίουΠάνελ αλουμινίουΠάνελ αλουμινίουΠάνελ αλουμινίουΠάνελ αλουμινίου

MG ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ Μουρατίδης Γεώργιος

Έκθεση συστημάτων κουφωμάτων Ξηροκρήνης: Αγ. Πάντων 77, Ξηροκρήνη, Θεσσαλονίκη, Τηλέφωνο: 2310 223344
Εργοστάσιο: 10ο χλμ. Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Κιλκίς, Τηλέφωνο: 6944 271552

E-mail: info@mg-koufomata.gr