Γκαραζόπορτες

Το γκαράζ, είτε εξωτερικό, είτε εσωτερικό αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της οικίας μας. Είναι ο χώρος, στον οποίο προστατεύουμε το αυτοκίνητό μας, τις ώρες που δεν κινείται. Είναι ο χώρος που αποθηκεύουμε μικροεργαλεία καθώς και διάφορα άλλα αντικείμενα. Ο χώρος αυτός λοιπόν πρέπει να είναι 100% ασφαλής και η γκαραζόπορτά μας, αξιόπιστη και αρίστης λειτουργίας.

Η MG ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ διαθέτει γκαραζόπορτες και σας προσφέρει την προστασία και την αισθητική που χρειάζεται ο χώρος του πάρκινγκ, στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Η πολυετής παρουσία μας στον χώρο, μας έχει κάνει να παρέχουμε άμεση εξυπηρέτηση, στους πελάτες μας, καλύπτοντας κάθε τους απαίτηση.

Διαθέτουμε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας τα οποία μας δίνουν τη δυνατότητα να κατασκευάζουμε γκαραζόπορτες που πληρούν όλες τις σύγχρονες απαιτήσεις. Οι γκαραζόπορτες μας διακρίνονται για:

  • την ελαχιστοποίηση των θορύβων
  • την αποφυγή της σκουριάς με το πέρασμα του χρόνου
  • την άριστη και ασφαλή λειτουργία σε βάθος χρόνου

Συμβαδίζοντας με την αρχιτεκτονική προοπτική της οικίας σας, τα σχέδιά μας (μονοκόμματες, πολύσπαστες, απομίμηση ξύλου, μεταλλικά ρολά κλειστού τύπου), θα ταιριάξουν απόλυτα στον χώρο σας.

MG ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ Μουρατίδης Γεώργιος

Έκθεση συστημάτων κουφωμάτων Ξηροκρήνης: Αγ. Πάντων 77, Ξηροκρήνη, Θεσσαλονίκη, Τηλέφωνο: 2310 223344
Εργοστάσιο: 10ο χλμ. Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Κιλκίς, Τηλέφωνο: 6944 271552

E-mail: info@mg-koufomata.gr