Ρολά ασφαλείας καμπύλα διάτρητα Φ3

Το ρολό κατασκευάζεται από γαλβανισμένη ατσαλολαμαρίνα πάχους, 0,6mm ή 0,8mm και διάτρησης φ3, σε καμπύλο ή ίσιο προφίλ, βαμμένη με ηλεκτροστατική βαφή σε κωδικούς RAL στο χρώμα της επιλογής σας. Με το διάτρητο προφίλ επιτυγχάνεται μέγιστη ασφάλεια, τέλεια αισθητική και πολύ καλή προβολή των προϊόντων της βιτρίνας.

Το πιο διαδεδομένο προφίλ ρολού ασφαλείας, χρησιμοποιείται σε τράπεζες, φαρμακεία, εμπορικά καταστήματα καθώς φύλλα του μπορούν να χρησιμοποιηθούν επιλεκτικά για αερισμό ή προβολή συγκεκριμένου χώρου.

To ρολό τυλίγεται σε ενισχυμένο άξονα ανάλογης διαμέτρου και περιστρέφεται πάνω σε ειδικά τύμπανα γαλβανισμένης λαμαρίνας, τα οποία στο εσωτερικό τους φέρουν ειδικό στεφάνι από τεφλόν, η οποία δε φθείρει τον άξονα και προσφέρει  αθόρυβη λειτουργία.

Κάθε δεύτερη λωρίδα προφίλ έχει στα δύο άκρα ειδικές νάιλον θήκες (πώματα), οι οποίες εμποδίζουν τις πλάγιες μετατοπίσεις του προφίλ και λειτουργούν σαν ολισθητήρες μέσα στις πλευρικές οδηγητικές ράγες του ρολού. Με αυτόν τον τρόπο δεν απαιτείται γρασάρισμα των οδηγών.

Το ρολό κινείται μέσα σε κανάλια (οδηγούς), διατομής «Ω» βάθους 7cm.

Στο κάτω μέρος του ρολού τοποθετηθείται ειδικό προφίλ (κατωκάσι) από μαλακό λάστιχο, το οποίο εξισορροπεί τις τυχόν ανωμαλίες του εδάφους,  πάχους 1,5mm για επιπλέον ενίσχυση του προφίλ.

Το ρολό θα λειτουργεί ηλεκτροκίνητα. Γίνεται χρήση μονοφασικού κινητήρα Ιταλικής προέλευσης, και η λειτουργία γίνεται με τηλεχειρισμό ή μπουτόν. Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος γίνεται χρήση του απασφαλιστή που βρίσκεται εσωτερικά  η εξωτερικά του χώρου.

Ρολό ασφαλείας καμπύλο διάτρητο Φ3

MG ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ Μουρατίδης Γεώργιος

Έκθεση συστημάτων κουφωμάτων Ξηροκρήνης: Αγ. Πάντων 77, Ξηροκρήνη, Θεσσαλονίκη, Τηλέφωνο: 2310 223344
Εργοστάσιο: 10ο χλμ. Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Κιλκίς, Τηλέφωνο: 6944 271552

E-mail: info@mg-koufomata.gr